Az ízületi gyulladás a fotelhez szegezte. Nem tudott megmozdulni. Most biciklizik és félmaratont fut – ELÉG VOLT 1 NAP KEZELÉS EZZEL…

Egy áttörést jelentő találmány, amelyet nem egy gazdag gyógyszeripari vállalatban, hanem egy hétköznapi kertben hoztak létre!

Arthrolon

Fájnak az ízületeid? Vagy esetleg valamelyik rokonod szenved emiatt? Hátproblémáid vannak? A reuma vagy az ízületi gyulladás nem hagy normálisan élni? Több tucat kezelést kipróbáltál, és a javulás csekély, vagy egyáltalán nem jelentkezik? Már elvesztetted a reményt…

Most A SIKER 100%-BAN GARANTÁLT! Egyszerűsége ellenére ez egy zseniális találmány, amely egy mozdulatlan és fájdalmaktól gyötört roncsból SZUPERHŐSSÉ változtat. A legjobb pedig az, hogy a pénztárcád egyáltalán nem fogja megszenvedni, mert naponta annyiba kerül, mint a zsemle.

Hogy hogyan működik a kezelés és hogyan lehet hozzájutni? Megtudhatod, ha elolvasod az áttörést jelentő formula feltalálójával készült interjút.

Ezt a cikket 3 perc alatt elolvasod
img-fluid mr-3
Belák Ágota szerkesztő

Ma Kenéz Antal úrral, nyugalmazott biokémia professzorral beszélgetünk, akinek egyébként szenvedélye a kertészet. A mi szempontunkból a legfontosabb, hogy ő az áttörést jelentő Bioregeneráló Ízületi Kezelés feltalálója is egyben, amely hatékonyan bánik el mindenféle ízületi betegséggel, beleértve a reumát és az ízületi gyulladást is.

- Jó reggelt, professzor úr! Ma nem a házi kertészkedésről beszélgetünk, hanem az Ön találmányáról, amely nem más, mint a rendkívül gyors ízületregeneráló.

- Bizonyos értelemben részben tényleg a kertekről fogunk beszélni, mert az én kertemben született meg az ötlet (a professzor őszintén felnevet). A pillanat szülte.

- Nos, elmondja nekünk, professzor úr, hogyan találták fel ezt a kezelést, amely 1 nap alatt megszünteti a fájdalmat és újjáépíti az ízületeket?

- A szomszédom csinált valamit a telkén. Erős, nagydarab ember, de évek óta ízületi gyulladással küzd. Ennek ellenére soha nem tagadhatta meg magától a kerti munka örömét. Azon a napon egy nagy tönköt akart kiásni a favágást követően. Igazából háromemberes munka lett volna, és ő egyedül akarta, hát határozottan nem kellett volna neki. Igazából háromemberes munka lett volna, és ő egyedül akarta, hát határozottan nem kellett volna neki. Egy pillanatban rosszul lett. Bár a „rosszul lett” enyhe kifejezés.

A nyilalló és erős fájdalom a térdében és a csípőjében szó szerint a földre döntötte. A fájdalom olyan kegyetlen volt, hogy teljesen elterült, és kétségbeesetten kiáltott segítségért.

Azonnal a segítségére siettem. Sajnos nem tudtam mentőt hívni, mert lemerült a telefonom és nem találtam a mobilját.

- Tehát fájdalomcsillapítót használt, hogy enyhítse a szomszéd fájdalmát?

- Áh, nem! Nekem nincsenek ilyesmik otthon, és a szomszédomnak sincsenek.

Szerencsére biokémiai professzor vagyok, bár már nem vagyok aktív, de a tudás maga nem megy nyugdíjba, ott van még mindig a fejemben. Így hát gyorsan körülnéztem a kertben. Elkezdtem olyan növényeket szedni, amelyekről tudom, hogy az ízületeken hatnak. Tudtam, hogy gyorsan kell cselekednem, mert ott szenvedett egy ember, aki… a halálért könyörgött!

Mellesleg furcsán nézett ki – ott fekszik valaki és gyötrődik a fájdalomtól, én meg virágokat és leveleket szedek. De mindennek volt értelme, hiszen pontosan tudtam, mit csinálok.

Az így begyűjtött gyógynövényeket mozsárba dobtam, forró vizet öntöttem rá, és gyorsan péppé kevertem. Ilyen borogatást tettem a még mindig üvöltő szomszéd csípőjére és mindkét térdére. Talán 5 perc telt el, és azt mondta, hogy a fájdalom teljesen elmúlt. Végül sikerült vele normálisan elbeszélgetni és megtudtam, hogy van-e nála egyáltalán telefon, hogy mentőt hívjak.

Csak annyit mondok, hogy amikor megérkezett a mentő, és elmondtuk a mentősöknek, hogy mi történt, nem hitték el, hogy a szomszédom tényleg ekkora fájdalmakkal küszködött, és hogy ez a gyógynövényes borogatás képes volt csökkenteni a fájdalmát az ízületeiben.

- Szóval bárki tud ilyen ellenszert készíteni a fájó ízületekre a saját kertjében is?

- (nevet a professzor) Az nagyszerű lenne. De a gyógynövényes borogatásom azért hozott ilyen eredményeket, mert értek hozzá, és tudtam, mit csinálok. Azonban be kell vallanom, hogy meglepett a hatékonysága, bár tudtam, hogy ezek a gyógynövények kiválóan alkalmasak az ízületekre.

Amikor megnyugodtam e kellemetlen, bár jó végkifejletű kaland után, elkezdtem gondolkodni. Ha a természet ilyen hatalmas erejű, miért tömnénk magunkat vegyi anyagokkal? Itt azonban nem csak a fájdalomcsillapító hatásról volt szó, hanem egy olyan kezelésről is, amely képes regenerálni az ízületeket.

Ezért az ízületek egészsége érdekében kialakított formula megalkotásához számos laboratóriumi vizsgálatot végeztem, és ami a legfontosabb: olyan összetevőt adtam hozzá, amelyek gyorsan regenerálják az ízületeket. És ez a legfontosabb, mert ennek köszönhetően épülnek újjá az ízületek, a gerinc és az izmok. Ez azt jelenti, hogy néhány napos kezelés után a fájdalom soha nem tér vissza. Így jött létre egy ízületregeneráló szer.

- Ez azt jelenti, hogy az ízületek regenerálódására szolgáló szer drága, és egy hétköznapi ember, nyugdíjas nem engedheti meg magának?

- Egyáltalán nem. Használatának napi költsége két sima zsemle árának felel meg. Mindenki tudja, hogy a nyugdíjasok nyugdíjuk nagy részét amúgy is gyógyszerekre költik. Jómagam szívre, magas vérnyomásra, vércukor-szabályozásra, májra szedek tablettát. Van pár. Abszurd ötlet, hogy még valamit szedjek is az ízületeimre. Főleg, hogy a gyomor és az ízületek nem is találkoznak egymással (a professzor enyhén megkopogtatja a homlokát). Különben is mit szedjek majd a gyomromra és a májamra, ha majd nem működnek többé?

- Te is olyan terméket használsz, amit magad találtál ki?

- Gondolja, hogy egy biokémiai professzornak nem fájnak az ízületei? Viccelek persze. Igen, használom a formulát. A kényelem érdekében krém formája zártam, így bármikor használhatjuk, ha szükségünk van rá. És egyenesen a fájó területen. És nem kell megvárnod, hogy feloldódjon a gyomorban és elterjedjen az egész testünkben.

- Ez egy igazán átütő találmány. Mi a helyzet a szomszéddal, akit a gyógynövényes borogatás mentett meg az ízületi fájdalmaktól a kertjében?

- Szerencsére minden rendben vele. A kórházban kiderült, hogy túlterhelés okozta a súlyos ízületi fájdalomrohamát. Most a szomszédom használja az ízületregeneráló készítményemet, ami krém formájában érkezik, és azt mondja, hogy nincs többé fájdalom. Továbbra sem adja fel a telken való munkát, de abban biztos, hogy ilyen hatalmas erőfeszítés közben és után sem fog semmije fájni.

- Mire lehet használni általánosságban a krém formájában elérhető Arthrolon?

- Ez a krém minden reumás és ízületi eredetű ízületi fájdalom esetén hatásos.

Ezenkívül ideális sérülések utáni lábadozás és a nagy fizikai erőfeszítéssel járó általános izomfáradtság esetén is.

- Tehát fiatal és a fizikailag kifejezetten aktívak is használhatják a Arthrolon?

- Természetesen! Például az unokám, aki sokat lovagol és triatlonozik, edzés után gyakran használja a formulámat izomlázra.

- az Ön által felfedezett áttörést hozó krém gyógyszertárakban is kapható?

- Nem, online vásárolható meg. A gyógyszertárak akkora árrést írnak elő, hogy a krém kétszer drágább lenne. És engem nem a profit érdekel, hanem az, hogy segítsek az embereken. Ezért úgy döntöttem, jobb, ha így árusítom.

- Köszönöm szépen az interjút, és jó egészséget kívánok.

Prof. Kenéz Antallal az interjút Belák Ágota készítette.

„Kertjeink” c. portálunk kedves Olvasói! Az Arthrolon az alábbi hivatalos megrendelőlapon keresztül vásárolható meg. Csak kattintson a kék linkre. Kenéz Antal professzor kifejezetten Önöknek kedvezményt is biztosít.

A professzornak köszönhetően tettünk erre szert, aki maga is rajong a kertészkedésért, és szeretné támogatni mindazokat, akik osztoznak szenvedélyében.

Jövedelmező! 25800 HUF 12900 HUF
Siess kedvezménnyel rendelni, amíg az ajánlat át nem kerül a következő olvasóhoz!
Az ajánlat az alábbiak után jár le:
20 : 00
A neved:
Telefonszám:

HOZZÁSZÓLÁSOK A CIKKHEZ (149 hozzászólás)

Legújabb:

user

Joli ma

Mindig is tudtam, hogy a fájdalomcsillapítók ránk erőltetésével csak az orvosok pénztárcája dagad. Brávó Professzor Úr!

user

D. Márton ma

Professzor úr, ez tényleg működik? Én már használtam különböző krémöket, pirulákat és kúpokat, már többszörösen elköltöttem egy havi nyugdíjamat.

szerző

Ádám ma

@D. Márton dehát oda van írva, hogy már az 1. használatot követően megkönnyebülést érzel. Mondjuk én személyesen is meg tudom erősíteni a hatását, mivel használom, tényleg úgy volt, hogy az első alkalom után végre fájdalom nélkül elmehettem a bótba.

user

Lucifer ma

@Ádám az úgy mondjuk, hogy „boltba”!

user

Bélu74 ma

Én már használom. Az én esetemben állandó gondjaim voltak a térdemmel. Reggeltől estig jelen volt a fájdalom… otthonról szinte alig mozdultam ki. Most meg tessék, az erdőbe járok kirándulni, felszedem az illegális szemetet, málnát gyűjtök. Öreg koromra új életre keltem!

user

Szilvia ma

Nagyon szeretném kipróbálni, de nem tudom, hogy sikerül-e beszereznem a pénzügyi támogatással

szerző

Judit ma

@Szilvia tehát csak töltse ki a megrendelőlapot és kész, ott van a cikk alatt.

user

Gabriella ma

Nálam elég nagy a baj, mivel magas vagyok, 178 cm. A nőknek ez rettenetesen sok. Öregségemre az ízületeim ennek hangot is adtak. Ezt mondta a szakember. Nagyon szenvedek. Ez a kezelés igazi megváltás a számomra.

user

Koczka Máté ma

Oké, de csak így az ember a kertyében összeszedi? Tuti kamu

szerző

Lili ma

@Koczka Máté Mert mi a baj a kertekkel és a gyógynövényekkel? Az elődeink is használták és egészségesebbek voltak, mint mi. Mi a gond...

user

Szabina ma

A lányom vette meg nekem, mert a kezem rettenetesen fájt. Nem tudtam tartani a poharakat, nem tudtam felvágni a kenyeret. Mondom neki, hogy „lányom, hogy segítene ez már?" Az orvos már régen felírta volna” – ragaszkodott hozzá: anyu, használd már, használd már! Nos, használtam ezt a kezelést, 1 hét után már kötni is el tudtam kezdeni. És most annyi erő van a kezemben, hogy különféle horgolási technikákat is megtanultam, ráadásul pénzt is keresek vele. Jól megy, és plusz pénzt keresek vele a nyugdíjam mellé. Köszönöm, professzor úr, a kezelést! Isten áldja!

user

Keresztes Regina ma

Az apukámnak keresek valamit. 85 éves, és teljesen tönkre vannak menve az ízületei. Ez a kezelés segíteni fog?

szerző

Hunor ma

@Keresztes Regina segíteni fog. Édesapámnak is vettem, még a tiednél is idősebb, 91 éves. Nem tudott felkelni az ágyból, nyögött a fájdalomtól. És most lassan már járkál a házban. Készít magának valamit a konyhában. Ellátja magát. Ég és föld. A szüleinknek jól jön!

szerző

Natália ma

@Keresztes Regina az én édesanyám esetében nagyszerű volt. 79 éves. Az ízületei sem a régik, de a gerince még kevésbé bírja a gyűrődést. Kenéz Antal professzor úr kezelését használta, most meg olyan, mintha újabb fiatalságát élné. Újra biciklivel jár a faluban.

user

Róbert tegnap

Hogyan kell rendelni?

szerző

Márai tegnap

@Róbert kattintson erre a kék szövegre lent, minden oda van írva

user

Katalin tegnap

Én már használom, majd írok, hogy mi lett az eredménye!

GYORSAN MEG SZERETNÉM SZÜNTETNI A FÁJDALMAT, REGENERÁLNI SZERETNÉM AZ ÍZÜLETEKET ÉS ÉLVEZNI SZERETNÉM TELJES MOZGÁSKÉPESSÉGEM >>>

Jogi nyilatkozat:

Az ezen a weboldalon található termékek (készítmények) nem előzik meg, sem pedig nem gyógyítják a betegségeket. Ne használja az adott terméket (készítményt) bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység / allergia esetén. Az összetétel, a felhasználás módja, a tulajdonságok, az óvintézkedések, a tárolás módja és a lejárati idő minden termék (készítmény) csomagolásán megtalálható. Nem garantáljuk ugyanazt a hatást termékeink minden felhasználója számára, az egyes termékek leírt eredményei minden egyes személy esetében egyediek, a szervezet egyedi körülményeitől függően eltérő hatást válthatnak ki.

hu pl